Moksy energiewerk

"Ik wil overzicht over mijn huidige situatie."

Moksy energiewerk

"Ik wil met specifieke levensthema's werken."

Moksy energiewerk

"Ik wil mijn intuïtieve vaardigheden vergroten en toepassen in mijn werk"

Energiewerk

Je kunt bij Moksy terecht voor een eenmalige energiesessie of voor trajecten van 4 tot 8 afspraken. 

Energiesessie

Met een energiesessie (reading en evt. een healing) ontdek je waar jouw (groei)kansen liggen, wat je actuele levensthema's zijn en hoe deze verband houden met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een reading krijg je zicht op eventuele blokkades in je levensenergie. Samen kijken we hoe je daar liefdevol mee om kunt gaan. Je kunt gericht een vraag stellen over een bepaald levensgebied of laten lezen wat er nu speelt in je leven.

Intuïtieve counseling 

4 of 8 sessies

Maak ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door energiewerk. Tijdens de counselingsessies ontmoeten wij samen wie jij bent.  Ik volg je naar jouw essentie en we vinden jouw zielenvonk. Daarvoor doorkruisen we laag voor laag de ervaringen, gedachten en patronen die je je in het leven eigen hebt gemaakt en waarmee je je wellicht identificeert. Terwijl je zoveel meer bent dan dat. Door intuïtieve counseling versterk je jouw intuïtieve vaardigheden, werk je met jouw levensthema’s en ervaar je wie je in wezen bent.

Individueel traject Baas in eigen energie 

8 sessies


Dit traject past bij jou als je je waarnemingsvermogen wilt verscherpen door je intuïtieve kwaliteiten verder te ontdekken. Je hebt wellicht al coaching gehad en veel innerlijk werk gedaan en nu heb je behoefte om 'een laag dieper' te gaan. Je voelt meer dan waar je woorden aan kunt geven en je bent benieuwd of je ingevingen en intuïties steekhouden. Je zoekt een ingang om meer te leren over spiritualiteit, zonder dat het zweverig wordt. 

Groeitraject Spirituele intelligentie 

4 sessies


Speciaal voor mensen die het individuele traject hebben doorlopen bied ik een groeitraject spirituele intelligentie, bestaande uit individuele sessies en (op verzoek) bijeenkomsten in klein verband. Je leert in dit groeitraject hoe jij als mens en als professional je sensitieve intelligentie kunt inzetten ter versterking van jouw (professionele) vaardigheden.

Ervaringen van klanten

"Inner journey"

"Janine neemt je op wonderlijke wijze mee in haar groots voelen in het Groeitraject spirituele intelligentie. Een Inner journey. Je kan niet anders dan meegaan op dit pad. Haar woordkeuze laat je meetrillen, resoneert precies wat er in jou speelt en ja de woorden doen je soms in verbazing vallen....of raken je diep op zo’n wijze dat je niet anders kan dan voelen. Deep dive!  Dat is wat er gebeurt in de kleine ruimte van Janine die zo groots is door haar aanwezigheid en als je de tijd loslaat."


  - Juliette Rijnfrank -


"Spiritualiteit integreren in het dagelijks leven"

"Het traject Baas in Energie bij Janine Koppers heeft me veel inzicht en groei gebracht. De sessies waren iedere keer weer prettig en inspireerden mij enorm. Allereerst leerde ik van Janine om mijn energie te managen: hoe zorg ik dat ik er genoeg van heb en meer van krijg, hoe zorg ik dat ik geen ‘last’ heb van de energie van anderen en hoe maak ik ruimte in mijn lichaam om me nog vrijer en energieker te voelen? Er was veel ruimte voor wat zich op dat moment aandiende. Janine is als geen ander in staat om het spirituele te integreren in het dagelijks leven, er geen zweverige woorden aan te geven of gedoe van te maken. Ze zegt: spiritualiteit is er iedere dag, gewoon, terwijl we een kopje thee samen drinken en een mandarijntje eten. Het is er - daar kunnen we niet omheen - én het is net zo belangrijk als ons denken, onze emoties en ons lichaam. Het een kan niet zonder het ander. In die zin is door het traject en de kennismaking met Janine ook mijn beeld van wat er is in ieder mens en in de wereld verruimd. Spiritualiteit is niet bovenop een berg zitten in een witte jurk. We leven nu en we hebben het hier te doen. Janine heeft me veel inzicht gegeven in mezelf. Nuchter en met een vleugje magie." 

- Lisette Geel-Gerssen -


"Lekkerder in mijn vel"

"Door de reading die ik van Janine kreeg, realiseerde ik me opeens dat ik al te lang te veel hooi op m'n vork neem.  Het was confronterend, maar vooral heel verhelderend. Door dit inzicht ben ik actief aan de slag gegaan om beter voor mezelf te zorgen. Ondersteunend hierbij was ook een healing van Janine. Waardoor ik nu veel lekkerder in m'n vel zit." - A.S. 


"Ik heb nu meer vertrouwen in mijn intuïtie"

"Janine zet haar energiewerk op een hele nuchtere en toegankelijke manier in. Ze komt razendsnel tot de kern van wat er speelt. Ik heb helder inzicht gekregen in dingen die ik diep van binnen al wel wist, maar waar ik eerder geen grip op had. De readings waren soms confronterend, juist omdat ze zo raak waren. Maar de warme en betrokken manier waarop Janine me hierin bijstond maakten dat ik die confrontaties aan kon. Mijn sessies met Janine hebben me veel rust en meer vertrouwen op mijn eigen intuïtie opgeleverd. En ik heb er nog plezier in gehad ook." - N.S.