Energiewerk

Energiewerk is een werkwijze waarmee aspecten van alle levensgebieden kunnen worden onderzocht. In plaats van gebruik te maken van alleen cognitieve, fysieke, emotionele en spirituele kennis en intelligentie maakt energiewerk het mogelijk om de relatie tussen deze levensgebieden te onderzoeken. De intuïtieve waarneming is daarbij niet het doel, maar het middel.

Je kunt bij Moksy terecht voor een eenmalige energiesessie of voor trajecten van 4 tot 8 afspraken. 

Energiewerk heeft haar wortels in de methode Intuïtieve Ontwikkeling: een combinatie van Indiase kennis over menselijke energie (o.a. over het chakrasysteem) en westerse psychologie  waarmee mensen door oefening hun energetisch bewustzijn verdiepen.

 
Het energiewerk dat ik beoefen is een voortzetting van deze lijn, met verdieping vanuit transculturele begeleiding, systemisch en sjamanistisch werk. Het werkvlak bevindt zich in "de ruimte tussen de dingen" en kan daardoor diep en grondig doorwerken in meerdere lagen van het bewustzijn.

Energiesessie

"Ik wil overzicht over mijn huidige situatie"

Met een energiesessie (reading en evt. een healing) ontdek je waar jouw (groei)kansen liggen, wat je actuele levensthema's zijn en hoe deze verband houden met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een reading krijg je zicht op eventuele blokkades in je levensenergie. Samen kijken we hoe je daar liefdevol mee om kunt gaan. Je kunt gericht een vraag stellen over een bepaald levensgebied of laten lezen wat er nu speelt in je leven.

Intuïtieve counseling 

4 of 8 sessies

"Ik wil met specifieke levensthema's werken."

Maak ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door energiewerk. Tijdens de counselingsessies ontmoeten wij samen wie jij bent.  Ik volg je naar jouw essentie en we vinden jouw zielenvonk. Daarvoor doorkruisen we laag voor laag de ervaringen, gedachten en patronen die je je in het leven eigen hebt gemaakt en waarmee je je wellicht identificeert. Terwijl je zoveel meer bent dan dat. Door intuïtieve counseling versterk je jouw intuïtieve vaardigheden, werk je met jouw levensthema’s en ervaar je wie je in wezen bent.

Individueel traject Baas in eigen energie 

8 sessies"Ik heb behoefte aan verdieping."

Dit traject past bij jou als je je waarnemingsvermogen wilt verscherpen door je intuïtieve kwaliteiten verder te ontdekken. Je hebt wellicht al coaching gehad en veel innerlijk werk gedaan en nu heb je behoefte om 'een laag dieper' te gaan. Je voelt meer dan waar je woorden aan kunt geven en je bent benieuwd of je ingevingen en intuïties steekhouden. Je zoekt een ingang om meer te leren over spiritualiteit, zonder dat het zweverig wordt. 

Groeitraject Spirituele intelligentie 

4 sessies

"Ik wil mijn intuïtieve vaardigheden vergroten en toepassen in mijn werk"

Speciaal voor mensen die het individuele traject hebben doorlopen bied ik een groeitraject spirituele intelligentie, bestaande uit individuele sessies en (op verzoek) bijeenkomsten in klein verband. Je leert in dit groeitraject hoe jij als mens en als professional je sensitieve intelligentie kunt inzetten ter versterking van jouw (professionele) vaardigheden.