Groeitraject Spirituele Intelligentie

Moksy groeitraject Spirituele Intelligentie

"Ik wil mijn intuïtieve vaardigheden vergroten en gebruiken in mijn werk"

Speciaal voor mensen die het individuele traject hebben doorlopen bied ik een groeitraject spirituele intelligentie, bestaande uit individuele sessies en (op verzoek) bijeenkomsten in klein verband. Je leert in dit groeitraject hoe jij als mens en als professional je sensitieve intelligentie kunt inzetten ter versterking van jouw (professionele) vaardigheden.

Onderwerpen die in het groeitraject SQ aan bod kunnen komen:

  • Hoe navigeer je in de onderstroom van organisaties en projecten zonder zelf kopje onder te gaan?
  • Wat heb jij nodig om wat er onder de oppervlakte gebeurt tegemoet te treden met een open hart, zodat wat er wíl gebeuren ook kan en mag gebeuren?
  • Hoe kun je jezelf krachtig genoeg ervaren om, bijvoorbeeld in coaching, ook intuïtieve informatie te benutten?

Mail mij voor meer informatie over het groeitraject SQ

Klanten over Groeitraject spirituele intelligentie

Inner journey

"Janine neemt je op wonderlijke wijze mee in haar groots voelen in het Groeitraject spirituele intelligentie. Een Inner journey. Je kan niet anders dan meegaan op dit pad. 

Haar woordkeuze laat je meetrillen, resoneert precies wat er in jou speelt en ja de woorden doen je soms in verbazing vallen....of raken je diep op zo’n wijze dat je niet anders kan dan voelen. Deep dive! 

Dat is wat er gebeurt in de kleine ruimte van Janine die zo groots is door haar aanwezigheid en als je de tijd loslaat."


  - Juliette Rijnfrank -