Energiesessie

(reading en healing)

Met een energiesessie (reading en evt. een healing) ontdek je waar jouw (groei)kansen liggen, wat je actuele levensthema's zijn en hoe deze verband houden met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens een reading krijg je zicht op eventuele blokkades in je levensenergie. Samen kijken we hoe je daar liefdevol mee om kunt gaan. Je kunt gericht een vraag stellen over een bepaald levensgebied of laten lezen wat er nu speelt in je leven. Een energiehealing kan een manier zijn om dat proces te ondersteunen.

Moksy Energiesessie

"Ik wil overzicht over mijn huidige situatie"

Wat is een energiesessie?

Simpel gezegd werkt een energiesessie, ook wel reading genoemd, als een spiegel, waarin je het pad dat je tot nu toe in je leven hebt bewandeld terughoort en je je bewust wordt van je huidige situatie. Met behulp van mijn intuïtie "lees" ik de aura’s en chakra’s. Dan wordt duidelijk waar de energie vrij stroomt en op welke plekken zich blokkades hebben gevormd. Een reading geeft inzicht in die blokkades, waardoor je energie weer in beweging komt. 

Tijdens de energiesessie

Voor de sessie ben je welkom in mijn praktijk in Den Haag. Je zit comfortabel op een stoel en hoeft helemaal niks te doen. Ik zit tegenover je op een prettige afstand en stem me af op jouw energie. Dan kan het readen beginnen. Meestal duurt een reading 1,5 uur en soms is het prettig om een aansluitend een healing te doen. Je kunt ervoor kiezen om een opname apparaatje of smartphone mee te nemen, zodat je de opname later rustig nog eens terug kunt luisteren.

Wat is energiehealing?

Een healing zorgt ervoor dat je beter in je vel zit. Waar we precies mee aan de slag gaan hangt af van wat jij op dat moment goed kunt gebruiken. Jouw lichaam, ziel en energiesysteem weten zelf het beste hoe en op welk gebied jij geheeld wilt worden. Dat betekent dat jij zelf verbaal, maar vooral non-verbaal aangeeft hoe jij het lekkerste in je lijf zit en in je leven staat. Healing is een heel directe manier om met je energiehuishouding te werken.  Als ik voel dat er in een bepaalde plek spanning is en ervaar dat de energiestroom wordt bemoeilijkt, dan gebruik ik mijn handen om de energie als het ware uit te kammen. Door energie van anderen te retourneren en de energie van degene die wordt geheald daarvoor in de plaats terug te laten stromen ontstaat er meer ruimte. Ruimte om te zijn en om stappen te zetten op een manier die past bij jouw voeten en bij jouw ziel. 


Maak een afspraak voor een energiesessie

Klanten over hun energiesessie bij Moksy:

Lekkerder in mijn vel

"Door de reading die ik van Janine kreeg, realiseerde ik me opeens dat ik al te lang te veel hooi op m'n vork neem.  Het was confronterend, maar vooral heel verhelderend. Door dit inzicht ben ik actief aan de slag gegaan om beter voor mezelf te zorgen. Ondersteunend hierbij was ook een healing van Janine. Waardoor ik nu veel lekkerder in m'n vel zit."

 - A.S.